Програми

Програма Лесно Начало на АкваСорс (AquaSource) е специален комплект, съдържащ АкваСорс водорасли АФА, храносмилателни ензими и 2 вида пробиотици. Ако човек започне да употребява пълноценна храна, каквато са водораслите, в организма настъпват определени промени. Най-напред клетките получават нужните вещества и енергия и се отърсват от полудрямката, в която са изпаднали. Първото нещо, което правят, е да започнат за изхвърлят всички отлагания навън, т.е. в кръвта. Започва процес на детоксикация, който зависи от състоянието на черния дроб, бъбреците, червата, белите дробове и кожата – органите, чрез които се преработват и изхвърлят токсините. Ако тези органи функционират добре, чистенето преминава без особени проблеми. Но ако те не могат да се справят с по-голямото натоварване, повишеното съдържание на токсини в кръвта води до някои неприятни субективни усещания – главоболие, лош вкус в устата, неразположеност, отпадналост. Възможно е да се появят и обриви, бяло течение, секреции от носа, разстройство, храчки и други. Когато човек започне да употребява водораслите, трябва да е наясно, че те имат мощен регенериращ и пречистващ ефект. Ако той води застоял живот, преяжда, пие и пуши, то приемането на големи дози водорасли заедно с токсична храна може да доведе до претоварване. Тогава освен токсините от храната и цигарите, в кръвта започват да постъпват и токсините, изхвърляни от клетките при тяхното пречистване. Кризата при изчистването в този случай е по-неприятна и затова се препоръчва да се подходи грамотно и постепенно, като се следят всички реакции. Всеки информиран човек може да се справи. При здрави хора Лесното начало е достатъчно, за да се даде възможност на организма да се изчисти на спокойствие. Постепенността на програмата осигурява време за пренастройване на организма. След месец водораслите се увеличат според нуждите и може да се правят всякакви комбинации с други продукти. Ползите от Лесното начало:

  • осигурява енергия и повишава защитните сили на организма
  • пречиства от токсини червата и лекува дисбактериозата
  • доставя важни хранителни съставки, липсващи в обикновената храна
  • регенерира лигавицата на стомаха и власинките на тънките черва
  • подобрява усвояването на храната и подхранва всички клетки на тялото
  • предпазва от алергизиране чрез храна
  • регулира дебелото черво и премахва запека
  • особено благотворно влияе на черния дроб
  • намалява вредата от свободните радикали
  • действа подмладяващо като съхранява ензимните резерви на организма.

Употреба на Програма Лесно Начало:

Седмица 1:
   
Сутрин: 1 капсула Ензими преди хранене
   
Обяд: -----
   
Вечер: 1 капсула Ензими преди хранене и 2 капсули Бифидус преди сън

Седмица 2:
   
Сутрин: 2 капсули Ацидофилус сутрин – 40 минути преди хранене и 1 капсула Ензими преди хранене
   
Обяд: -----
   
Вечер: 1 капсула водорасли, 1 капсула Ензими преди хранене и 2 капсули Бифидус преди сън

Седмица 3:
   
Сутрин: 2 капсули Ацидофилус сутрин – 40 минути преди хранене, 1 капсула Ензими преди хранене, 1 капсула водорасли
   
Обяд: -----
   
Вечер: 1 капсула водорасли, 1 капсула Ензими преди хранене и 2 капсули Бифидус преди сън

Седмица 4:
   
Сутрин: 2 капсули Ацидофилус сутрин – 40 минути преди хранене, 1 капсула Ензими преди хранене, 1 капсула водорасли
   
Обяд1 капсула водорасли
   
Вечер: 1 капсула водорасли, 1 капсула Ензими преди хранене и 2 капсули Бифидус преди сън

По време на прием на Програма Лесно Начало пийте колкото е възможно повече минерална, изворна или пречистена вода. Минимум 0,03 литра на килограм телесно тегло.

За синьо-зелените водорасли

На този сайт ще намерите подробна информация какво представляват синьо-зелените водорасли предлагани от Aqua Source, как може да ги използвате за лечение, превенция или засилване на имунната защита. Освен това ще намерите информация, как може да поръчвате водораслите с голяма отстъпка, а също и как може да станете представител и да увеличите месечните си приходи.

За поръчки и въпроси

0887533880
lili.sn@mail.bg

Facebook