Aquasource водорасли

100,00лв

Без данък: 100,00лв

Цена в наградни точки: 400

Наличност:
В наличност
Код на продукта:
Product 21
Наградни точки:
300
Марка:
Hewlett-Packard

Възможни варианти

Описание

Кламатското водорасло АФА:храна номер 1 в света                                                                                                                                                   
За около 30 год. използване диворастящото Кламатско водорасло АФА си е изградило репутация на най-авторитетната от,, зелените храни.,,То се усвоява отлично от човешкия организъм и за разлика от синтетичните добавки е напълно естествен източник на много ценни хранителни вещества: аминокиселини, ензими, минерали,антиоксиданти,хлорофил,бета-каротин,витамини, и др. 
      Даже минимални количества АФА , прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, което обикновеното хранене не осигурява.Всеки човек така или иначе трябва да отделя средства за поддържане на здравето и силите си.Само , че едни предпочитат да укрепват жизнеността си и така да се предпазват от различни проблеми, докато други  ,,пестят,, и не осигуряват на организма си това , което е нужно за възстановяването и енергизирането му.Така животът на последните се отличава с недостиг на енергия, силите им намаляват и те неменуемо боледуват повече.А когато се разболеят те дават луди пари за скъпи лекарства, които може и да ги излекуват, но имат значителни странични и токсични действия.А дневната доза на водораслите е под 1 евро.Естествено всеки е свободен да избира, но би биложалко поради неинформираност, стиснатост или предразсъдъци да се лишаваме от тези суперхрани.
      АФА-уникалните водорасли
Кламатското водорасло Афа расте във вода, която идва отгеотермални и вулканични източници.Затова то съдържа богата гама от органични минерали -калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк, и др.В това отношениеАФА превъзхожда изкуствено култивиранитесладководни водорасли и даже люцерната, която е най добрият източник на минерали между висшите растения.
    По минерално съдържание АФА прилича на океанските водорасли като например келп, но не съдържа толкова йод. Това е особено важно за хората, които имат проблеми с щитовидната жлеза и се притесняват да не би да си навредят. Подчертавам , че при сладководните водорасли, в това число и Кламатското, съдържанието на йод е значително по малков сравнение с морските и няма опастност от свръхстимулация на щитовидната жлеза.
    Що се отнася до протеините, АФА  и тук е рекордьор, и то в три направления-количество, качество и усвоимост.
Уникалното е , че аминокиселинният им профил е сходен с този на човешкото тяло, а белтъчното им съдържание е няколко пъти по-високо от това на месото, соята и др. протеинови източници.
  Един грам водорасли  Афа съдържат около 60 % протеини, които са почти 100% усвоими и не натоварват храносмилането ни.Естествено приемайки по 1-2 грама водорасли дневно , не можем да си набавим необходимото количество белтъчини.По -важно е съотношението между аминокиселините в АФА. То съвпада почти напълно с профила на аминокиселините в клетката на човека и затова е от огромно значение за поддържане на здравето-особено при вегетарианци и суровоядци.При това става дума за чисти протеини, без консерванти, без хормони, токсини и др.
     АФА е много богато на бета-каротин, от който в тялото ни се образува витамин А.Знае се , че опасността от рак намалява значително при хората, чиято храна съдържа повече бета-каротин. Това се дължи на мощното му регенериращо , антиоксидантно и имуностимулиращо действие.
    АФА е шампион сред всички храни по съдържание на витамин B12-наи-важният витамин за кръвотворенето.В това водорасло има почти 20 пътиповече витамин  B12, отколкото в пресен черен дроб. Това е още една добра новина за вегетарианците-те могатда бъдат спокойни, че няма опасност да развият анемия, ако употребяват дори съвсем малко АФА- един грам суха водораслова маса съдържа два пъти повече от дневната нужда витамин B12.
       Кламатските водорасли са най -богатият известен източник на желязо и в това отношение многократно превъзхождат месото, без да притежават неговата токсичност.Това желязо е в органична форма, т.е. отлично усвоимо.От него имаме по голяма полза, отколкото от железните препарати, които могат да са токсични.
    АФА е изключително богато и на хлорофил.По своята структура хлорофилът е идентичен с хема в хемоглобина на  еритроцитите, който пренася кислорода и затова се нарича ,,зелената кръв на планетата,,.Единствената разлика е в това , че хлорофилът съдържа магнезий, а хемът -желязо.Хлорофилът участва в кръвотворенето и има редицадр. Полезни свойства на мощен биостимулатор с естествен пречистващ и регенериращ ефект.
       АФА повлиява удивително бързо различни недоимъчни анемии.Резултатите са трудно обясними от клинична гледна точка, като се имат предвид, че количеството на  желязото в АФА е по ниско от това в препоръчваните фармацевтични препарати.
    АФА е необикновено богато на ензими, витамини и др. биологично активни вещества.Това му придава подчертани радиопротективни (предпазващи от радиация) и антиканцерогенни(предпазващи от рак) свойства.
      АФА  оказва благотворен ефект върху обмяната на веществата и дейността на всички органи и системи и е превъзходен тонизатор и регулатор на т. н. ПНЕИ  - система(психо-невро-ендокрино-имунна система)
      Един от най-интересните и уникални аспекти на употребата на АФА е благотворното му въздействие върху нервната система, мозъка и психиката.
    Това водорасло активира невротрансмитерните системи, което води до преодоляване на депресията, подобряване на яснотата, концентрацията и издръжливостта на ума, стимулиране на творческите възможности.Също така е наблюдавано и обратно развитие при болестта на Алцхаймер у пациенти , приемащи редовно големи количества АФА.
       Съобщава се също за благоприятно повлияване  при множествена склероза, епилепсия, депресии, психози и неврози, невро-психично изоставане, детска церебрална парализа и др.
Познато като елексир за мозъка , това водорасло се оприличава на супер гориво за нервната система.Друг един недотам проучен аспект на действието на АФА  е стимулирането на комплекса епифиза-хипоталамус-хипофиза.Твърди се , че приемането на АФА  улеснява развитието на малко познати висши способности на човешката психика и подпомага еволюцията ни


.Употреба:

Капсули: По 3 капсули дневно. По желание може да увеличите количествата по Ваш избор до 10 капсули дневно. 
За деца от 8-18 г между 3-10 капсули дневно.
За деца от 1-7 г по 3-4 капсули дневно. 
За деца до 12 месеца по 2-3 капсули дневно (капсулите се отварят и могат да се добавят към охладени храни, сокчета, вода, кърма, адаптирано мляко) или по 2 капкомера дневно от течната форма на АФА.

Прах: от 1 до 4 мерителни лъжички дневно (за добавяне към охладени храни и напитки). В опаковката има мерителна лъжичка от 1 грам.

Течност: по един капкомер (1 мл) от течността 2 пъти дневно. Съдържанието на капкомера се задържа за около една минута под езика, след което се преглъща и след това се препоръчва да се изпие чаша вода. 
За деца: не е нужно да се задържа под езика. Продуктът е приятен на вкус защото съдържа боровинки. Може да се добавя към охладени храни, сокчета, вода, кърма, адаптирано мляко.
По време на прием на водорасли АФА пийте обилни количества вода.

Спецификация

Memory
test 1 16GB
Processor
No. of Cores 4

Отзиви (0)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър


Продължи

За синьо-зелените водорасли

На този сайт ще намерите подробна информация какво представляват синьо-зелените водорасли предлагани от Aqua Source, как може да ги използвате за лечение, превенция или засилване на имунната защита. Освен това ще намерите информация, как може да поръчвате водораслите с голяма отстъпка, а също и как може да станете представител и да увеличите месечните си приходи.

За поръчки и въпроси

0887533880
lili.sn@mail.bg

Facebook